Helyi közélet

2014.03.18. 09:54

Interjú: Maxim Kuznyecov

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere Maxim Kuznyecov volt, aki többek között arról is mesélt, hogy milyen Ibizán szórakoztatni a közönséget.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere Maxim Kuznyecov volt, aki többek között arról is mesélt, hogy milyen Ibizán szórakoztatni a közönséget.

Szabi: Hogyan telt az elmúlt 1 éved? Melyek voltak azok a momentumok, amikre szívesen emlékszel vissza?

Maxim Kuznyecov: Minden évben azt hiszem, hogy az volt addig a legjobb, de a 2013-as még izgalmasabb és még tartalmasabb élményeket hozott! Egyre több és jobb helyeken tudtam érvényesülni a finomabb és előremutatób zenei vonalammal, a közönség pedig egyre jobban felfigyelt a lounge, deep, nudisco hangzásokra.

Legjobb pillanataim pedig az ibizai nyaramhoz kötődnek... a személyes találkozók a dj- és szórakoztató ipar nagyjaival, a remek szabadtéri bulik, a barátokkal töltött strandolások és kirándulások, mind elégedett mosolyokat csalnak arcomra bármikor visszagondolok rájuk. Ami nagyon pozitív, hogy a budapesti éjszakai élet is megélénkült, rengeteg kisebb de hangulatosabb hely nyílt és az emberek egyre inkább rájönnek - egy jó DJ nemcsak a veretős bulikhoz, hanem a minőségi háttérzene megszóltaltatáshoz is elengedhetetlen!

Szabi: Több éve már, hogy a szezont Ibizán töltöd. Mesélj picit milyen ott zenélni,és mit adott neked a "fehér sziget" mióta te is a részese vagy?

Maxim Kuznyecov: Kemény "meló" de egyben fantasztikus érzés! A rengeteg zenélés és a napi- vagy heti több órás szettek néha már megterhelőek, de a kinti élmények hatására mindig megfeledkezem a fáradtságról, valami hirtelen élmény után feltöltődöm és újra 120%-on pörgök!

Ibiza remek társadalmi térkép, vagy "tanuló terep" is egyben, hiszen a világ összes tájáról jönnek vendégek, művészek és dolgozók, és ők hogy reagálnak egymásra, a különböző helyzetekre, hogyan élik meg a változatos élményeket, ez mind nagyon tanulságos tud lenni.

Szabi: Ibiza vagy Miami?

Maxim Kuznyecov: Mindkettő. Ibizán 5 hónapon át élem meg napi szinten azt, amit Miami a messzeföldöm híres WMC konferenciával egy hétig tud igazán töményen adni. Viszont Miami városi pörgés szintjén egész évben tudná azt biztosítani ami a téli időszakban hiányolhatnak az ibizai lakók. Ibiza télen jócskán elcsendesül, sokkal nyugodtabb, egyfajta napos téli álomba merül, viszont nyáron sehol nem kapod meg azt a koncentrációt (djk, események, látványvilág..) szórakoztatóipari szemszögből nézve, mint a kedvenc szigetemen...

Szabi: Zenei téren lesz-e idén Maxim Kuznyecov megjelenés?

Maxim Kuznyecov: Decemberben jelent meg hosszú idő után a Truepolis c. saját zeném, most fejeztem be egy barátom régi dalának (Usual Times) teljes újraértelmezését, gőzerővel dolgozom a Pink Floyd remixemen és rövidesen indítom új névvel másik alteregómat, amely a keményebb zenei vonalamat hivatott képviselni...

www.soundcloud.com/maximkuznyecov - ahol minden friss munkámba bele tudtok hallgatni!

Szabi: Tervek 2014-re?

Maxim Kuznyecov: Már folyamatban vannak Első körben visszavettem a munkamániából és sokkal többet foglalkozom önmagammal - magánéleti, egészségügyi és szórakozási szempontból. A legjobb része ennek, hogy nem érzem azt, hogy bármit lekésnék szakmailag, pont ellenkezőleg - a több relax és a plusz programok sokkal inkább feltöltenek! Mondhatni a nagy világjárás és eszeveszett "munkás-pörgés" után ismét visszataláltam önmagamhoz..

Szabi: Köszönöm Maxim!

Maxim Kuznyecov: Én is köszönöm Szabi!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában