Helyi közélet

2014.03.17. 11:53

Gázriasztó pisztollyal garázdálkodott Miskolcon

Miskolc - Egy férfi bántalmazott Miskolcon egy másikat egy gázriasztó pisztollyal.

Miskolc - Egy férfi bántalmazott Miskolcon egy másikat egy gázriasztó pisztollyal.A Miskolci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.A nyomozás jelenlegi adatai szerint 2014. március 16-án 16 óra 30 perckor Miskolc, Alma utca egyik családi háza előtt egy férfi a nála lévő gázriasztó fegyverrel több alkalommal a levegőbe lőtt, majd a pisztollyal egy 27 éves miskolci férfit többször fejbe vágott.

A kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő J. János 53 éves miskolci lakost a helyszín közelében a rendőr járőrök elfogták, majd a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították. A terhelt gyanúsított kihallgatása során elmondta, hogy közös italozást követően alakult ki közte és a sértett között vitás helyzet, melyet nem tudtak másképp megoldani.

A gyanúsított bűnügyi őrizetbe vétele mellett az eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság bíróság elé állítási javaslattal tervezi befejezni.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában