Helyi közélet

2014.03.05. 14:48

Avasi keserű-bemutató az avasi könyvtárban

Miskolc - Március 10-én, hétfőn délután 5-kor kezdődik a miskolci Klapka György utca 2. szám alatti Móra Ferenc Könyvtárban Kabai Lóránt Avasi keserű című verseskönyvének bemutatója. A rendezvényen Bujdos Attila, az Észak-Magyarország szerkesztője méltatja a Miskolchoz kötődő szerző új, a Szoba Kiadónál megjelent művét.

Miskolc - Március 10-én, hétfőn délután 5-kor kezdődik a miskolci Klapka György utca 2. szám alatti Móra Ferenc Könyvtárban Kabai Lóránt Avasi keserű című verseskönyvének bemutatója. A rendezvényen Bujdos Attila, az Észak-Magyarország szerkesztője méltatja a Miskolchoz kötődő szerző új, a Szoba Kiadónál megjelent művét.Kedvcsinálónak Keresztury Tibor kritikájából idéznénk (megjelent a Litera.hu irodalmi portálon): „ez a költészet azért lehet érvényes, szuverén, hiteles, mert benne lírai pukedlik, cicomák, nippek, fátylak, tüllök nélkül önmagát adja valaki. Valaki, aki elég brutális ahhoz, hogy megengedhesse magának, hogy helyenként érzelmes legyen, s eléggé érzékeny ahhoz, hogy önmagával szemben ne ismerjen pardont, kíméletet, s esztétikai értelemben ne kössön kompromisszumot."

A rendezvény ingyenesen látogatható.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában