Helyi közélet

2014.03.10. 11:02

Ágyneműtartóban találták meg a gönci tolvajt

Gönc - Egy gönci élelmiszerboltba betörő fiút állítottak elő a rendőrök.

Gönc - Egy gönci élelmiszerboltba betörő fiút állítottak elő a rendőrök.Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Encsi Rendőrkapitányság M. Zoltán 17 éves gönci lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint 2014. február 24-én 1 óra 19 perckor lakossági bejelentés érkezett telefonon a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába, mert Gönc egyik élelmiszerboltjának ablakát ismeretlen személy betörte.

A járőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol az üzlet biztonsági kamerái által rögzített felvételeket megvizsgálva megkezdték az elkövető felkutatását, aki a boltból különböző édességeket tulajdonított el.

A rendőrök az adatgyűjtés során a helyi gyermekotthonba jutottak el, ahol annak használaton kívüli épületében lévő egyik fekhely ágyneműtartójában találták meg a betörőt és a lopott édességeket.

Az elkövetőt a járőrök elfogták és az Encsi Rendőrkapitányságra állították elő.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában