Helyi közélet

2014.03.18. 10:51

Adománygyűjtőből vitte el a pénzt a Martin-kertvárosban

Miskolc - A miskolci nyomozók elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint beteg gyermekek számára gyűjtött pénzadományt tulajdonított el.

Miskolc - A miskolci nyomozók elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint beteg gyermekek számára gyűjtött pénzadományt tulajdonított el.Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen, aki 2014. február 24-én 5 óra 19 perckor betörte Miskolc, Martin-kertváros településrészén lévő egyik bolt kirakatát, ahová benyúlva az ott lévő alapítványi - rákos, valamint szívbeteg gyermekek számára kihelyezett - pénz adománygyűjtő dobozokból eltulajdonította az azokban található összeget.

A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a nyomozók azonosították L. Attila 44 éves helyi lakost, akit 2014. március 13-án a Miskolci Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgattak, aki beismerte a bűncselekmény elkövetését.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában