Helyi közélet

2014.02.21. 13:58

Néró és a zéró tolerancia

Erdőbénye, Hejőbába, Tiszaújváros - Néró a szolgálati rendőrkutya és munkatársai érték tetten azokat a fatolvajokat, akik Hejőbába külterületén ritkították az erdőt.

Erdőbénye, Hejőbába, Tiszaújváros - Néró a szolgálati rendőrkutya és munkatársai érték tetten azokat a fatolvajokat, akik Hejőbába külterületén ritkították az erdőt.Lakossági bejelentés alapján a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási-központ ügyeletesének utasítása alapján a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai 2014. február 18-án 7 óra 30 perckor megjelentek Erdőbénye külterületén, ahol a gyanú szerint ismeretlen személyek illegálisan fát vágtak. A kutyával megerősített rendőrjárőrök a helyi polgárőr egyesület elnökével és két erdész támogatásával tetten érték és elfogták a 33 éves F. Pált és a 19 éves F. Józsefet, akik kézifűrészükkel fát akartak eltulajdonítani.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra előállított hejőbábai férfiakkal szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a hatóság.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában