Helyi közélet

2014.02.06. 13:51

Jobbik: Zsiga Marcell miért védi a Gyurcsány-féle Összefogást?

Miskolc - „Zsiga Marcell miért védi a Gyurcsány-féle Összefogást?” - ezt kérdezte csütörtöki sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán, a Jobbik országgyűlési képviselő-jelöltje azok után, hogy Miskolc alpolgármestere leszavazta azt a jobbikos javaslatot, amely kizárta volna a választáson való részvétel lehetőségéből az SZDSZ ex-elnökeit, Fodor Gábort és Kuncze Gábort.

Miskolc - „Zsiga Marcell miért védi a Gyurcsány-féle Összefogást?” - ezt kérdezte csütörtöki sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán, a Jobbik országgyűlési képviselő-jelöltje azok után, hogy Miskolc alpolgármestere leszavazta azt a jobbikos javaslatot, amely kizárta volna a választáson való részvétel lehetőségéből az SZDSZ ex-elnökeit, Fodor Gábort és Kuncze Gábort.Pakusza emlékeztetett, az egykori SZDSZ megszűnésével több százmillió forintnyi tartozást hagyott örökül, melyet most az adófizetőknek kell kiegyenlíteniük. A Jobbik törvényjavaslatot nyújtott be annak érdekében, hogy azon pártok vezetői, amelyek adósságot halmoztak fel – amíg azt ki nem egyenlítik – ne kaphassanak újból politikai szerepet Magyarországon. A politikus elkeserítőnek nevezte, hogy az Alkotmányügyi Bizottság melynek tagja a miskolci Zsiga Marcell, leszavazta a Jobbik javaslatát. A miskolciak szeretnék, ha Zsiga Marcell elmagyarázná, hogy lehet, hogy mialatt elszámoltatással kampányol, megvédi az egykori SZDSZ-es pártvezéreket.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában