Helyi közélet

2014.02.22. 10:08

Interjú: Tomy Montana & Johnnie Pappa

Péntek este hazánk élvonalbeli lemezlovasai közül kettő is, Tomy Montana, és Johnnie Pappa volt a beszélgető partner Szabinál a miskolci éterben.

Péntek este hazánk élvonalbeli lemezlovasai közül kettő is, Tomy Montana, és Johnnie Pappa volt a beszélgető partner Szabinál a miskolci éterben.Szabi: Hogyan telt az elmult fél évetek?

Tomy Montana & Johnnie Pappa: Nagyon pörgős volt az utóbbi 6 hónap, hiszen hétvégén fellépések, hétközben pedig az Audiobitch kiadónk ügyeit intézzük.egyszóval nincs okunk panaszra, hiszen minden megy a maga útján, és mi ennek örülünk a legjobban.

Szabi: Ha jól tudom a kiadóhoz várjátok a fiatal tehetséges producerek zenéit, mit kell tenni annak,aki érez magában kellő tehetséget a zene készítéshez?

Tomy Montana & Johnnie Pappa: Leginkább olyan zenéket várunk, amiről úgy gondoljátok, hogy az egész világ felkapná rá a fejét! Fontos, hogy saját szerzemény legyen, ami még nem jelent meg hivatalos formában sehol! Ha elnyeri a kiadó tetszését, akkor rátesszük arra a válogatásra, amellyel idén képviseltetjük magunkat Miamiban az idei Winter Music Conference-en. Ez a "korong" természetesen a későbbiekben a világ minden digitális lemezboltjában megjelenik! A dalokat a kiadó facebook oldalára várjuk privát üzenetben! A határidő 2014. 03. 03! Támogatjuk a fiatal tehetségeket,és ez egy nagyon jó ugródeszka lehet sokak számára.

Szabi: Mit lehet tudni a "Here We Are" c. slágeredről Tomi?

Tomy Montana & Johnnie Pappa: A dal szépen teljesít a Mahasz Dance Top 40 listán, ami önmagában már nagyon jó eredménynek mondható, de érzek még benne erőt, így ezek az adatok bizony változhatnak...én pedig remélem,hogy pozitív irányba fog megtörténni mindez..:) Amúgy hamarosan egy videót is láthat a nagyérdemű a track-hez aminek egyes jeleneteit bizony ismerni fogja az aki már járt a városunkban..

Szabi: Mit tudhatunk a Mistique rendezvényről?

Tomy Montan & Johnnie Pappa: A Mistique party már már kötelező rendezvénnyé nőtte ki magát Hatvanban és környékén..Megvannak az idei dátumaink is,de legyen még meglepetés minden..:) Az biztos,hogy júniusban, júliusban és augusztusban is több fellépőt szeretnénk prezentálni a mindig lelkes közönségünknek. De ha valaki nem akar addig várni akkor minden hónapban megvagyok található a Peaches and Cream-ben is, ahol rezidensi feladatokat is elvállaltam.

Szabi: Tervek 2014-re?

Tomy Montana & Johnnie Pappa: Még több fiatalnak lehetőséget adni a kiadó által, és még több remek buliban részt venni személyesen, fellépőként! :) Ha ezek megvannak, már nem is érzem magamat annyira elveszve...

Szabi: Köszönöm Srácok!

Tomy Montana & Johnnie Pappa: Mi is köszönjük barátom!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában