Helyi közélet

2014.02.12. 13:05

Futó és bringás maraton a Bükkben

Miskolc - Az egy terepfutó- és egy hegyikerékpáros viadalt magába foglaló 3. Maratoni Hétvégét június 7-8-án rendezik meg Miskolcon és a Bükk-hegységben.

Miskolc - Az egy terepfutó- és egy hegyikerékpáros viadalt magába foglaló 3. Maratoni Hétvégét június 7-8-án rendezik meg Miskolcon és a Bükk-hegységben.

A kétnapos esemény kiváló megméretési lehetőséget kínál az amatőr és profi sportolóknak, családoknak, iskoláknak, baráti, munkahelyi társaságoknak.

Az erre az alkalomra kialakított „erdei stadiont”Miskolcon, a Majális-parkban, a Királyasztalnál jelölik ki a szervezők.

A 22. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékverseny elnevezésű terepfutóversenyen egyéniben maraton (42,3 km), félmaraton (21 km), kismaraton (10,5 km) és a minimaraton (3,5 km) közül választhatnak a sportbarátok, de lesz maratoni váltó (4x10,5 km) is.

Két keréken, öt kategóriában

A 3. Maratoni Hétvége második napján, június 8-án, vasárnap - a Freeriderz SC jóvoltából - a 3. Kondenzgyík Maraton hegyikerékpáros rangsoroló verseny kínál megmérettetési lehetőséget a sportág szerelmeseinek. A 28 km-es körpályán három egyéni (28, 56 és 84 km) és egy váltó (3x28 km) számot rendeznek. A gyermekek számára - öt korcsoportban - külön-futamokat rendeznek majd.

A részletes versenykiírásokat a www.hegyimaraton.hu, illetve a www.miskolcmaraton.hu honlapokon lehet megtalálni, ahol már lehetőség van a legkedvezményesebb feltételeket kínáló előnevezésre is!

ÉM-SZIS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában