Helyi közélet

2014.02.07. 12:37

Fidesz - Zsiga Marcell: "Pakusza Zoltán kinevetteti magát"

Miskolc - „Pakusza Zoltán kinevetteti magát, amikor izzadságszagú sajtótájékoztatót tart" – reagált Zsiga Marcell, a Fidesz országgyűlési képviselője.

Miskolc - „Pakusza Zoltán kinevetteti magát, amikor izzadságszagú sajtótájékoztatót tart" – reagált Zsiga Marcell, a Fidesz országgyűlési képviselője. Írása szerint „a hivatkozott Papcsák Ferenc nem vezetője az Országgyűlés Alkotmányügyi, Igazságügyi és Ügyrendi Bizottságának. A törvényjavaslat két jobbikos előterjesztője Vona Gábor illetve Szilágyi György nem vett részt a bizottság ülésén, és a szokásoktól eltérően a bizottság tagjait nem tájékoztatták előterjesztésükről. A bizottság 3 jobbikos tagja közül sem Gaudi-Nagy Tamás, sem Staudt Gábor nem vett részt az ülésen, így nem támogatták az előterjesztést." Mint írja „a jobbikosok még arra sem vették a fáradtságot, hogy a bizottsági ülésen részt vegyenek. Vajon komolyan gondolták ezt az egész javaslatot, vagy csak kampányolni akartak? Vajon Vona Gábor és Gaudi-Nagy Tamás is a Gyurcsány-szekeret tolja" „A sajtótájékoztató ma (csütörtökön – a szerk.) dél körül tartotta, miközben az Országgyűlés csak délután 15.17-kor szavazott a előterjesztésről. Pakusza úr honnan tudta két órával korábban, hogy hogyan fognak szavazni? – tette fel a kérdését. – A javaslatot az Országgyűlésben egyetlen jobbikos képviselő sem támogatta. Vajon miért? Nem akarnak elszámoltatást? Vagy talán mindannyian a Gyurcsány-Bajnai-Mesterházy szövetséget segítik?"


Miskolc - „Zsiga Marcell miért védi a Gyurcsány-féle Összefogást?" - ezt kérdezte csütörtöki sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán, a Jobbik országgyűlési képviselő-jelöltje azok után, hogy Miskolc alpolgármestere leszavazta azt a jobbikos javaslatot, amely kizárta volna a választáson való részvétel lehetőségéből az SZDSZ ex-elnökeit, Fodor Gábort és Kuncze Gábort.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában