Helyi közélet

2014.01.22. 15:11

MSZP: miért nem miskolci cég nyert?

Miskolc - „Felsőnyárádi cég járműveivel gyűjtik össze a miskolciak szemetét, amit egy kurityáni cég szállít ki Hejőpapiba. Egy Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó budapesti cég pedig arra hívhatja fel több mint 120 millióért a miskolciak figyelmét, hogy szelektíven gyűjtsék a szemetet” – mindezt a szocialista dr. Varga László országgyűlési és Bartha György önkormányzati képviselők mondták szerdai sajtótájékoztatójukon.

Miskolc - „Felsőnyárádi cég járműveivel gyűjtik össze a miskolciak szemetét, amit egy kurityáni cég szállít ki Hejőpapiba. Egy Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó budapesti cég pedig arra hívhatja fel több mint 120 millióért a miskolciak figyelmét, hogy szelektíven gyűjtsék a szemetet” – mindezt a szocialista dr. Varga László országgyűlési és Bartha György önkormányzati képviselők mondták szerdai sajtótájékoztatójukon.„Utóbbi ügyében kérdés: ezt miért nem a 130 millió forintnyi közpénzből működő miskolci kommunikációs cég végzi? Már megint miért nem miskolci cégeket bíznak meg miskolci feladatokkal?” – kérdezték. Hozzátéve: ezek a cégek nem városunkban fizetnek adót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában