Helyi közélet

2014.01.02. 14:46

Közlemény - Ismét villamosok járnak éjszakánként

Miskolc - Véget ért az éjszakai vágányzár, a teljes karbantartási és garanciális hibajavítási munkálatok befejeződtek a villamos pályán és a felsővezeték rendszeren, valamint ezek tartozékain.

Miskolc - Véget ért az éjszakai vágányzár, a teljes karbantartási és garanciális hibajavítási munkálatok befejeződtek a villamos pályán és a felsővezeték rendszeren, valamint ezek tartozékain.Ezzel együtt megtörtént a szükséges pályafelügyeleti mérések elvégzése, a pályaállapot felmérése és egyéb, a hatóságok által előírt vizsgálatok. Ezzel a megújult pálya egészét a téli üzemeltetési körülményekhez igazították a rögzítő és feszítő elemeket téli körülmények között szabályozták és a felsővezetéki mérések elvégzése is megtörtént a vágányzár másfél hónapja alatt.

Véget értek tehát a teljes karbantartási munkálatok, így ma éjszakától a villamosok a menetrendkönyvben meghirdetettek szerint közlekednek.

- Miskolc Városi Közlekedési Zrt. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában