Helyi közélet

2014.01.10. 10:04

Klórmentes uszodában lesz a II. Béka Úszóverseny Szikszón

Szikszó - Az Inkubátor Ház méltó helyszíne a kocsonyabálnak, ahol barátságok és üzleti kapcsolatok is szövődnek.

Szikszó - Az Inkubátor Ház méltó helyszíne a kocsonyabálnak, ahol barátságok és üzleti kapcsolatok is szövődnek.Mint arról már beszámoltunk, Szikszó is bekapcsolódik a március 7. és 9. között megrendezendő Kocsonyafesztivál 2014 programsorozathoz. Március elsején az Inkubátor Ház ad otthont a kocsonyabálnak, március 8-án pedig a Szikszói Városi Uszoda a helyszíne a II. Béka Úszóversenynek, amely nemzetközi lesz.

Füzesséri József, Szikszó polgármestere többek között arról beszélt a január 6-i sajtótájékoztatón, hogy Szikszó erős várossá nőtt az elmúlt esztendőkben és örömmel vesz részt olyan kezdeményezésben, amely nemcsak a város, hanem Borsod-Abaúj-Zemplén megye jó hírét is erősíti. Az Inkubátor Ház - amelyet 2013 nyarán adtak át – eddig is a helyi közösséget szolgálta, igy méltó helyszíne lesz egy olyan bálnak, ahol nemcsak barátságok, hanem üzleti kapcsolatok is szövődnek.

Különlegesség

A Szikszói Városi Uszoda különlegessége, hogy vizét az úszóverseny idejére már nem klórral fogják fertőtleníteni. Az elmúlt év nyarán települt Szikszóra a REDO Water System Kft., amely egyedi innovációjú vízfertőtlenítő berendezéseket gyárt. A németországi székhelyű világcég ajánlotta fel az uszoda számára az új fertőtlenítőt, amelyet a II. Béka Úszóversenyre kívánnak üzembe helyezni. Füzesséri József polgármester a bál és a nemzetközi úszóverseny háziasszonyának a REDO Water System Kft. marketing igazgatóját, Nagy Anikót kérte fel.

ÉM-BGy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában