Helyi közélet

2014.01.30. 12:18

Interjú: Cooky

Miskolc - Szerda este Szabi beszélgető partnere az ismert francia rádiós Cooky volt a miskolci Szinva Rádióban.

Miskolc - Szerda este Szabi beszélgető partnere az ismert francia rádiós Cooky volt a miskolci Szinva Rádióban.

Szabi: Összegezve, milyen volt a tavalyi éved?

Cooky: Nem unatkoztam az biztos, minden délután rádió hétvégén fellépések az ország clubjaiban és a fővárosban,valamint voltak tv felvételek és persze ott a repülés ami szintén elvesz bizonyos időt a napjaimból. Persze ezek kellemes terhek, mert amit csinálok vagy amibe belevágok abban törekszem mindig a maximumot nyújtani. Nem mondom lehetne egy nap inkább 30 órás az talán elég lenne mindenre, de ez ugye nem lehetséges..:) Egyszóval egy pörgős és sikeresnek mondható év van mögöttem. Persze az ember mindig arra törekszik, hogy ami kimaradt netán vagy amit még nem csinált meg vagy ért el azt egy új évben pótolja, így én is azon leszek, hogy 2014-is hasonlóan remek legyen, vagy talán még jobb.

Szabi: Hamarosan láthatunk a Nagy Duett c. műsorban a bájos énekesnő Hien oldalán. Hogy megy a felkészülés?

Cooky: Nagyon örültem a csatorna megkeresésének,és mint minden feladatot ezt is igyekszem megoldani a lehető legjobban. Hien egy csodás ember és profi énekes, akitől sokat tud az ember tanulni. Már vannak próbák és szerintem remek kis páros leszünk a műsorban,aztán a nézők majd eldöntik mennyi időt adnak nekünk a színpadon.:) Sose voltam egy nagy énekes, de most élvezem a próbákat és lelkesen tanulom a koreográfiát. Persze azért nem tervezek munkát váltani. :)

Szabi: Repülés? Hol tart a dolog?

Cooky: Nagyon sokan kérdezik ezt tőlem,hogy mi újság a repüléssel. Köszönöm szépen,halad a maga útján. A papírok már megvannak arra, hogy repülhessek,és persze valamikor komoly szinten szeretném mindezt űzni, hiszen nagy álmom. De ameddig a médiában vagyok és az emberek kíváncsiak rám addig, még a kérdés nem aktuális. Aztán egyszer biztosan lesz egy olyan nap amikor egy légitársaság gépén fogom az utasokat köszönteni. Egy ilyen társasághoz 55 éves korig lehet jelentkezni szóval még van időm addig. Repülni sosem késő elkezdeni, tudok mondani 60 éves pilótát is aki ekkor érezte úgy, hogy ő bizony szeretne kisgépet vezetni és megszerezte az engedélyeket hozzá.

Szabi: Média vagy repülés?

Cooky: Jó kérdés! Mindkettő nagy szerelem,hiszen akkor nem csinálnám egyiket sem,ha nem élvezném. A Rádiózás a zenélés hétvégén a bulikban már nagyon régóta az életem részét képezi, mert nagyon fiatalon kezdtem el a rádiós pályát még anno Franciaországban aztán Miskolcon és most a fővárosban teszem mindezt. A repülésben pedig nem kevés pénzt és energiát fektettem ami majd egyszer biztos vissza fog térülni.Egyszóval mindkét dolog közel van hozzám,de most az a fontosabb még amit napi szintem végzek! az pedig egyenlőre a Rádió és a TV!

Szabi: Köszönöm Cooky!

Cooky: Én köszönöm barátom!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában