Helyi közélet

2014.01.26. 21:13

Csilla és Gergely lett az Álompár

Miskolc - Immár 12. alkalommal rendezték meg a miskolci ITC székházban az Álompár Esküvői Kiállítás és Vásárt.

Miskolc - Immár 12. alkalommal rendezték meg a miskolci ITC székházban az Álompár Esküvői Kiállítás és Vásárt.Mivel lapunk, az Észak-Magyarország az esemény fő média támogatója az eseménynek, a nagyszabású rendezvényen belül került sor a mindig izgalmas Álompár vetélkedőre. A recept nem változott a korábbiakhoz képest, azaz Olvasóink dönthettek arról, hogy ki legyen az az öt pár, aki "megmérkőzik" az első hely sorsáról a vasárnapi fináléban. Az érdeklődés az elmúlt hetekben is óriási volt, több ezren szavaztak ugyanis a döntősökre.

A nyolc fordulós játékos vetélkedő házigazdája Szkrinyák Tibor vőfély volt, akinek irányításával többek között ügyességi játékok, táncos feladatok, vagy éppen szépségverseny esküvői ruhában várt a párokra. A közel két órás vetélkedő végén a 23 esztendős tarcali Meleg Csilla és párja, a 30 éves vizsolyi Molnár Gergely örülhetett, akik 103 pontot gyűjtöttek a játékban. 92 pontot gyűjtött és lett második a miskolci Dankó Bettina és kedvese, Balogh György, míg mögöttük szorosan - 90 ponttal - , az ugyancsak a borsodi megyeszékhelyen élő Bogdán Ivett és Molnár Zoltán lett a harmadik.

A közel 1 millió forintos összdíjazású Álompár vetélkedőn mind az öt finalista páros díjazva lett, ám természetesen az első helyet begyűjtő pár járt a legjobban, ugyanis fél millió forintos esküvői szolgáltatás csomagot nyertek.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában