Helyi közélet

2014.01.28. 12:24

Balek tyúktolvaj Ároktőn - A rendőrőrsig vezettek a nyomok

Ároktő - A rendőrök nyomára bukkantak a tyúktolvajnak, akit kollégáik a rendőrőrsön éppen egy másik ügyben hallgattak ki.

Ároktő - A rendőrök nyomára bukkantak a tyúktolvajnak, akit kollégáik a rendőrőrsön éppen egy másik ügyben hallgattak ki.Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrőrs Mezőcsáti Rendőrőrse ismeretlen elkövetővel szemben. A nyomozás adatai szerint 2014. január 24-én, pontosan be nem határolható időpontban egy ároktői portáról három tyúkot eltulajdonítottak.

A bejelentést követően a Mezőcsáti Rendőrőrs helyszínen tartózkodó járőrei még aznap azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi 40 éves L. Csabát. A férfi felkutatása nagy nehézséget nem okozott az egyenruhásoknak, mivel a tyúktolvaj egy másik, általa elkövetett bűncselekmény vizsgálata miatt éppen a rendőrőrsön tartózkodott.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság az ároktői tyúklopás ügyében lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást L. Csabával szemben.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában