Helyi közélet

2013.12.12. 13:06

Új épületbe költözött a Borsodnádasdi Rendőrőrs

Borsodnádasd - A rendőri egység számára tágasabb elhelyezést és korszerűbb munkakörülményeket, az ügyfélfogadáshoz kulturált környezetet biztosít az új székhely.

Borsodnádasd - A rendőri egység számára tágasabb elhelyezést és korszerűbb munkakörülményeket, az ügyfélfogadáshoz kulturált környezetet biztosít az új székhely.Papp Károly rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány és Kormos Krisztián, Borsodnádasd polgármestere ünnepélyes keretek között 2013. december 2-án adta át az Ózdi Rendőrkapitányság Borsodnádasdi Rendőrőrsének új épületét.

Az országos rendőrfőkapitány ünnepi beszédében külön megköszönte az önkormányzatnak azt az áldozatvállalását, amely lehetővé tette, hogy a rendőrök korszerűbb körülmények között dolgozhassanak és fogadják az ügyfeleket.

Az átadási ünnepségen Papp Károly rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány két rendőrt elismerésben részesített és a technikai ellátottság további javítására új szolgálati gépjárművet adományozott a Borsodnádasdi Rendőrőrsnek.

A Borsodnádasdi Rendőrőrs illetékességi területéhez a székhelyi város mellett Arló nagyközség, valamint Járdánháza és Borsodszentgyörgy községek tartoznak. A területen élő lakosság lélekszáma mintegy 10 ezer fő.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában