Helyi közélet

2013.12.30. 10:46

Pótszilveszter a Miskolci Jegesmedvékkel

Miskolc - Nemcsak egy rangadóra, hanem pótszilveszterre is várják a szurkolókat a Jegesmedvék szerdán este.

Miskolc - Nemcsak egy rangadóra, hanem pótszilveszterre is várják a szurkolókat a Jegesmedvék szerdán este.Nagyon ritkán fordul elő, hogy egy hokicsapatnak (illetve kettőnek) közvetlenül szilveszter után, január 1-jén este mérkőzést kell játszania. A sorsolás szeszélye miatt most ez vár a Miskolci Jegesmedvék csapatára, hiszen az év első estéjén a Dab.Doclerrel mérik össze erejüket a miskolci jégcsarnokban. Annak érdekében, hogy ne csak a rangadó miatt legyen emlékezetes ez az este, a klub egyfajta pótszilveszterre várja a szurkolókat.

Először is arra kérünk mindenkit, hogy hozza el szilveszteri kellékeit, kalapot, álarcot, parókát, de leginkább a hangkeltésre is alkalmas eszközöket, mint a dudát, sípot stb. Ezeket a mérkőzés közben használni is lehet, így bíztatva a csapatot még jobb teljesítményre. A mérkőzés után, amíg a játékosok átöltöznek és megvacsoráznak (ez kb 40 perc), a szurkolók a jégcsarnokban ingyen korcsolyázhatnak. A korcsolyákat a mérkőzés ideje alatt a közönségkori ruhatárában lehet leadni. A játékosok a vacsora után együtt kijönnek a szurkolókhoz, együtt lehet velük az új évet köszönteni, fotózkodni, dedikálni. Ha a drukkerek házi süteménnyel vagy egyéb ünnepi finomságokkal szeretnék meglepni a hokisokat, annak sem lesz akadálya.

- Miskolci Jegesmedvék -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában