Helyi közélet

2013.12.02. 16:58

Közlemény - Jobbik: A Fidesz sikerpropagandáját ötezer miskolci cáfolja

Miskolc - Pintér Sándor belügyminiszter és Kriza Ákos polgármester hétfői sajtótájékoztatója szerint Miskolc elindult a fejlődés útján, köszönhetően az adósságátvállalásnak, a közmunkaprogramnak és a Takatának. Ebből épp csak a miskolciak nem éreznek semmit.

Miskolc - Pintér Sándor belügyminiszter és Kriza Ákos polgármester hétfői sajtótájékoztatója szerint Miskolc elindult a fejlődés útján, köszönhetően az adósságátvállalásnak, a közmunkaprogramnak és a Takatának. Ebből épp csak a miskolciak nem éreznek semmit.Köszönhető ez annak, hogy a Fidesz az adósságátvállalással párhuzamosan brutális mértékű forráselvonással sújtotta Miskolcot, így idén a város már a működőképesség megőrzéséhez is kénytelen volt kormányzati segítséget kérni. Ez nem a fejlődés jele, mint ahogyan az a közmunkaprogram sem, amely 20 éves analfabétákat ültetne az általános iskolákba melegedni havi 50 ezerért, csak azért, hogy a választások előtt javuljanak a foglalkoztatási mutatók. Kriza Ákos 2010-ben 33 befektetővel ámította a miskolciakat. Ebből három év után talán egy, a Takata jövőre ideér, hogy továbbfoglalkoztassa a kormány stratégiai partnere, a Jabil által elbocsátott 700 dolgozót.

A Fidesz fejlődésről beszél, miközben Miskolcot az elmúlt két évben ötezer városlakó hagyta el. Nekünk, miskolci lokálpatriótáknak ma nem Pintér Sándor és Kriza Ákos víziói, hanem családtagjaink, szeretteink hiánya jelenti a Fidesz valódi bizonyítványát.

- Jakab Péter, Jobbik B.-A.-Z. megyei és miskolci alelnöke, Miskolc MJV önkormányzati képviselője -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában