Helyi közélet

2013.12.15. 19:42

Készenléti Rendőrség: elfogott fémtolvajok

Miskolc, Sajópetri - A Készenléti Rendőrség járőrei fémtolvajokat fogtak el Sajópetriben.

Miskolc, Sajópetri - A Készenléti Rendőrség járőrei fémtolvajokat fogtak el Sajópetriben.Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2013. december 14-én a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A rendőrök bejelentés alapján 2013. december 14-én 13 óra 20 perckor Sajópetriben egy családi háznál intézkedtek. A családi ház kerítéséből mintegy másfél métert kivágtak, majd a tolvajok eltulajdonítottak egy fémből készült kukát és hordót, illetve a kivágott kerítés darabot. A járőrök a beszerzett információk alapján, két órán belül egy helyi kocsmában azonosították és elfogták azt a két férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatóak a bűncselekmény elkövetésével. A személyek a rendőrök kérdésére beismerték, hogy a fém eszközöket ők tulajdonították el és értékesítették.

A tetten ért fémtolvajokat a sajóládi 49 éves O. Károlyt és a 28 éves H. Pált a járőrök előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult velük szemben büntetőeljárás.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában