Helyi közélet

2013.12.18. 15:27

Előzetesben az ózdi zsebtolvaj

Ózd - A nő megölelte sosem látott ismerősét, majd a sértett pénztárcájával távozott. A rendőrség elfogta az ózdi zsebtolvajt.

Ózd - A nő megölelte sosem látott ismerősét, majd a sértett pénztárcájával távozott. A rendőrség elfogta az ózdi zsebtolvajt.Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság a somsályi 61 éves L. Sándornéval szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Ózdon, a Vasvár úton 2013. december 9-én 10 óra 50 perckor odament egy idős nőhöz, majd átkarolta, mondván régen szomszédok voltak. A későbbi sértett azonban mit sem tudott erről a kapcsolatáról, ezért tovább ment. A nő csak később vette észre, hogy eltűnt a pénztárcája.A rendőrök a bejelentést követően rövid idő alatt azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható somsályi nőt.

Az Ózdi Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette a 61 éves asszonyt, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit a járási ügyészség indítványára a bíróság 2013. december 16-án elrendelt.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában