Helyi közélet

2013.12.09. 19:34

Együtt a fiatalokkal a víz védelméért

Bánhorváti, Lázbérc - Az ÉRV Zrt. folytatja a Vízstaféta elnevezésű programot, és továbbra is cél a felnövekvő nemzedék bevonása.

Bánhorváti, Lázbérc - Az ÉRV Zrt. folytatja a Vízstaféta elnevezésű programot, és továbbra is cél a felnövekvő nemzedék bevonása.Az Északmagyarországi Regionális Vízművek ZRt. környezettudatos és felelős vállalatként idén is elindította a középiskolai diákokat célzó, Vízstaféta elnevezésű programsorozatát. A vízkincs védelméről tartott előadásokkal látogattak el a régió 6 középiskolájába, ahol az ÉRV ZRt. munkatársai mutatták meg a fiataloknak, mennyire fontos óvni vízkészleteinket. A hétfői közös sajtótájékoztatón a kezdeményezésről és a program fogadtatásáról számolt be Ritter Géza, az ÉRV ZRt. vezérigazgatója és Flaskó Attiláné, a programban résztvevő edelényi Szent János Görögkatolikus Gimnázium és Szakképző Iskola igazgatója.

Sikeres program

Vízkincsünk megóvása napjainkra egyre fontosabbá válik, jövője pedig a felnövekvő nemzedék kezében van. Ez a felismerés hívta életre az ÉRV ZRt. fiatalokat célzó kezdeményezését, a Vízstaféta elnevezésű rendezvénysorozatot is, amelyet a vállalat társadalmi felelősségvállalásának keretein belül indított el - jelentette ki Nikházy Zsuzsanna, az ÉRV kommunikációs és PR vezetője. „Nagyon örülök, hogy ismét egy sikeres programmal járulhattunk hozzá vizeink megóvásához, az pedig különösen megtisztelő, hogy ilyen sok intézmény volt partnerünk a kezdeményezés során. Meggyőződésem, hogy a fiatalokkal karöltve sokat tehetünk a környezetünkért, a Vízstaféta program is ezt a cél szolgálta.” – fogalmazott Ritter Géza vezérigazgató. A rendezvény zárásaként a Lázbérci víztározó és vízmű területén december 9-én tartott sajtótájékoztatón Ritter Géza bejelentette, hogy az eseménysorozat sikerére való tekintettel jövőre is folytatják a Vízstaféta elnevezésű programot, és továbbra is céljuk a felnövekvő nemzedék bevonása, segítése. Flaskó Attiláné örül annak, hogy részt vehettek a programban. Meggyőződése,hogy sok fontos információt osztottak meg diákjaikkal az ÉRV ZRt. képviselői, amelyek nagyon hasznosak a környezettudatos életmódra való nevelésben.

BGy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában