Helyi közélet

2013.11.20. 23:57

Vízióból valóság

Miskolc - Az elmúlt évek folyamatos beruházásainak és ez év márciusa és novemberem között lezajlott szakasz eredményének köszönhetően kívül-belül megújult a Vasútegészségügyi Nonprofit Kiemelten Közhasznú Kft. Miskolci Egészségügyi Központja (közkeletű nevén MÁV Rendelő).

Miskolc - Az elmúlt évek folyamatos beruházásainak és ez év márciusa és novemberem között lezajlott szakasz eredményének köszönhetően kívül-belül megújult a Vasútegészségügyi Nonprofit Kiemelten Közhasznú Kft. Miskolci Egészségügyi Központja (közkeletű nevén MÁV Rendelő).A felújítás csaknem teljes költségét (222 millió forint) saját forrásból finanszírozták (megközelítőleg 10 százalékos uniós támogatással). Ezzel az országban működő 9 vasútegészségügyi divízió közül a miskolci az egyik legkorszerűbb lett. A szerdai ünnepélyes átadáson Dr. Kriza Ákos, aki polgármesterségéig 1999-től vezette az intézményt, ünnepi beszédében megosztotta: már akkor megszületett a vízió, amely mostanra valósággá lett.

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában