Helyi közélet

2013.11.12. 12:51

Rend, Erő, Izom: Kamiont húztak a legerősebb rendőrök

Dabas - Borsodi sikerek az Országos „Kamionhúzó" versenyen, rendőr kategóriában Dabason.

Dabas - Borsodi sikerek az Országos „Kamionhúzó" versenyen, rendőr kategóriában Dabason.Dabason rendezték 2013. november 10-én az Országos „Kamionhúzó" versenyt, melyet Darázs Ádám többszörös magyar bajnok, nemzetközileg is ismert sportember celebrált. A verseny négy kategóriában zajlott: az „open", az „újonc" és a „masters" kategóriák mellett az ország legerősebb rendőrei is összemérhették erejüket.A verseny két számból állt. Először mellhám segítségével kellett minél rövidebb idő alatt elhúzni egy 8 tonnás kamiont, meghatározott távolságra. Azt követően ülő helyzetben, egy kötél segítségével húzták a fiúk a kamiont ugyanezen a hosszon. Természetesen itt is a minél rövidebb idő alatti feladatmegoldás volt a cél.

A rendezvényen a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőrök méltó módon helytálltak, ugyanis Németh Szabolcs r. törzszászlós, a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja 3., míg Majoros Árpád r. törzsőrmester, az Edelényi Rendőrkapitányság járőre 6. helyezést ért el.

A versenyre ellátogatott és megtisztelte jelenlétével a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság vezetője, dr. Kalapos István r. alezredes is.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában