Helyi közélet

2013.11.28. 15:33

MSZP: oktatásra nem jut, csak sikerpropagandára

Miskolc - "A Kulcs magazint is kiadó Kulcs-Tour Nonprofit Közhasznú Kft. kapja a végelszámolás alatt álló Észak-magyarországi Idegenforgalmi és Gazdaságfejlesztési Nonprofit Kft. megyei önkormányzati üzletrészéből megmaradt vagyont, annak ellenére, hogy a megyei önkormányzat még a kötelezően ellátandó feladatára, a területfejlesztésre sem kapott eddig semmiféle forrást" - mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján Lukács András, a megyei önkormányzat szocialista frakcióvezetője.

Miskolc - "A Kulcs magazint is kiadó Kulcs-Tour Nonprofit Közhasznú Kft. kapja a végelszámolás alatt álló Észak-magyarországi Idegenforgalmi és Gazdaságfejlesztési Nonprofit Kft. megyei önkormányzati üzletrészéből megmaradt vagyont, annak ellenére, hogy a megyei önkormányzat még a kötelezően ellátandó feladatára, a területfejlesztésre sem kapott eddig semmiféle forrást" - mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján Lukács András, a megyei önkormányzat szocialista frakcióvezetője.Hozzátette: "Kiadványok készíttetésére tehát van pénze a megyei önkormányzatnak, de területfejlesztésre, vagy éppen a tehetséges, ám anyagilag segítségre szoruló diákok támogatására nincs. Zajlik tehát a sikerpropaganda, mindent ennek vetnek alá. Minél kellemetlenebb a valóság, annál fontosabb, hogy azt szépre fessék."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában