Helyi közélet

2013.11.06. 11:21

Lezárt ügy: Nem őrizte, elvitte

Tiszaújváros - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy tiszaújvárosi férfivel szemben, aki a megalapozott gyanú szerint egy telephelyről fémet tulajdonított el.

Tiszaújváros - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy tiszaújvárosi férfivel szemben, aki a megalapozott gyanú szerint egy telephelyről fémet tulajdonított el.Lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság ismeretlen tettessel szemben. A nyomozás adatai szerint 2013. július 16-át megelőzően egy tiszaújvárosi telephelyről több, nagy értékű acélcsövet tulajdonítottak el.A nyomozás eredményeként a rendőrök azonosították, majd elfogták a cég alkalmazottját, a helyi 50 éves H. Györgyöt, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével.

Az ügyben a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság a nyomozást lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal a napokban küldte meg az illetékes járási ügyészségnek.

-Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában