Helyi közélet

2013.11.25. 12:33

Klippremierre készül a miskolci Nagy Zoltán

Miskolc, Budapest - A Miskolc Mágnes csoport koordinátora, közismertebben Budapest egyik Divatikonja, Zéé, az első klippremierje előtt áll.

Miskolc, Budapest - A Miskolc Mágnes csoport koordinátora, közismertebben Budapest egyik Divatikonja, Zéé, az első klippremierje előtt áll.Még most is nagy titkolózás folyik a dal, a klip és a 22 éves srác körül. Nagy Zoltán, vagyis Zéé, több saját számot készített el angol és magyar verziókban, és az egyik, most képi világgal is életre kel, aminek decemberben lesz a premierje.

„Az angol dalok mindig közelebb álltak hozzám, ezért a készített művek többsége nem az anyanyelvemen íródott. Sokkal gyorsabban készültek el, és sokkal jobban is szeretem őket." – mondta a miskolci születésű srác.

A készülő zenei klip jazz és pop stílust ötvöz, ami 3 cselekményt foglal magában. A próbák már hetekkel ezelőtt elkezdődtek a táncosok, a statiszták és az előadó számára.

A forgatás időpontja november utolsó hétvégéje. A videoklipet a VoiceMaps és az ImagiCore stáb legmodernebb technikája fogja elkészíteni, Zéé pedig izgatottan várja, milyenek lesznek az első visszajelzések.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában