Helyi közélet

2013.11.02. 12:40

Interjú: Voksán Virág

Péntek este Voksán Virág volt Szabi beszélgető partnere a Szinva Rádió - Happyend Mix műsorában.

Péntek este Voksán Virág volt Szabi beszélgető partnere a Szinva Rádió - Happyend Mix műsorában. 

Szabi: Picit menjünk vissza a múltba,milyen volt az idei nyarad? 

Voksán Virág: Sok kitűnő club és festivál fellépésen vagyok túl,és ezek közül több is a határokon kívül zajlott,így elég gyakran voltam úton a nyár folyamán.A környező országok mellett volt Spanyol és Portugál fellépés, de hamarosan Mexikó is a célpontok között fog szerepelni ismét..Persze az itthoni bulik sem elhanyagolhatóak,hiszen imádom a magyar közönséget,és nagyon sok jó buliban vettem és veszek részt idehaza is. De, ha már Portugália,akkor a facebook fan page oldalamon már elérhető a nagyközönség számára is a ( DJ FLOWER - ROAD MOVIE - DeJaVu party@Le Club, Algarve ) Portugál fellépésen készült videó ami innmáron a 18.ik ilyen szerzemény. 

Szabi: Zene,stúdiózás? 

Voksán Virág: Legutóbb a FLOWER - Tidal Waves nóta látott napvilágot,és nagyon jó fogadtatásban részesült a közönség részéről,szinte minden buliban kötelező darab lett. De készülőben van egy új zene is,amihez épp most keresek vocalt..Talán ez első olyan dal lesz amiben női hang fog megszólalni..hamarosan ez is kiderül...

Szabi: Milyen volt ismét Miskolcon játszani? 

Voksán Virág: Igen,picit rég voltam erre,de talán emiatt is nagyon lelkesen vártam az estét,és most sem csalódtam a miskolci közönségben,hiszen ugyan olyan lelkesek voltak mint akkor amikor legutóbb voltam erre.. Remélem mindenki érezte a feelinget és Ted-et..:) 

Szabi: Köszönöm Virág! 

Voksán Virág: Én köszönöm Szabi, puszi! :)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában