Helyi közélet

2013.11.06. 17:18

Fénykardot, tankot a gyereknek!

Budapest, Miskolc - Megkérdeztük a humoristát: milyen jó ajándékot adhatunk gyermekünknek?

Budapest, Miskolc - Megkérdeztük a humoristát: milyen jó ajándékot adhatunk gyermekünknek?Én elsősorban fénykardot adnék a fiaimnak! Persze csak azután, ha már nekem is van legalább három! - mondja Aranyosi Péter miskolci születésű humorista, a Dumaszínház tagja. - Nem kell tőle félni, hiszen úgy ahogyan Luke Skywalkernek, bárkinek vissza lehet varrni a kezét egy-egy nézeteltérés után.

Arany szerint mivel egyelőre tényleg nem lehet beszerezni fénykardot - és nem lézerkardot - nem marad más a gyereknek, mint egy tank.

- Ha nagyon belegondolok ez is - stílszerűen szólva - ki van lőve, ugyanis a feleségem nem engedne be az udvarra egy T72-est, mert az tönkreteszi a füvet - teszi hozzá. - A légpuskával egyébként az a baj, hogy kell rá hangtompító, mert baj van, ha a szomszéd meghallja a lövést. Miért, miért? Álmodja az állatvédőknek, hogy lelőttél egy patkányt.

Szerencsére olyankor...

A népszerű humorista úgy véli, hogy a legnagyobb ajándék az, ha a minél többet vagyunk gyermekeinkkel, akik persze szerencsére olyankor nem tologatják kisautójukat, nem legóznak, és persze eszükben sincs gombfocizni.

- Egyszerűen azért, mert a fejünkön, vagy a hátunkon lógnak és követelik a fénykardot, vagy a tankot! - mondja Aranyosi Péter, aki gőzerővel készül november 24-i önálló estjére, ahol elsősorban a "négybetűs szaval" lesznek a középpontban. "Mint például a game..." - szól még vissza mosolyogva.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában