Helyi közélet

2013.10.29. 13:19

Őrizetben a felsőregmeci rablógyilkos

Miskolc, Felsőregmec - Fél nap alatt elfogta a rendőrség azt a férfit, aki a gyanú szerint Felsőregmecen bántalmazott majd megölt egy idős nőt.

Miskolc, Felsőregmec - Fél nap alatt elfogta a rendőrség azt a férfit, aki a gyanú szerint Felsőregmecen bántalmazott majd megölt egy idős nőt.A nyomozás részleteit 2013. október 29-én, Miskolcon tartott sajtótájékoztatóján ismertette dr. Mecser Tamás r. ezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrfőkapitány-helyettese.

Állampolgári bejelentés alapján emberölés elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettessel szemben.

A nyomozás adatai szerint 2013. október 28-án a délutáni órákban egy 68 éves idős nőt felsőregmeci otthonában olyan súlyosan bántalmaztak, hogy az belehalt sérüléseibe. Ezt követően a támadó a sértett ékszereit és egyéb értékeit magához véve a helyszínről eltávozott.

A bevezetett forró nyomos intézkedések eredményeként a megyei rendőr-főkapitányság nyomozói – a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság munkatársainak, valamint a Készenléti Rendőrség megerősítő erőinek közreműködésével - a bejelentéstől számított 12 órán belül azonosították, majd a nyíregyházi vasútállomáson elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható felsőregmeci 34 éves K. Róbertet.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a terheltet kihallgatását követően, nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárásban őrizetbe vette és az illetékes megyei főügyészségen előterjesztést tesz előzetes letartóztatásának indítványozására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában