Helyi közélet

2013.10.21. 19:31

Meglepetés a Diósgyőr-családnak

Miskolc - Hétfőn délután a DVTK focistái, kosaras hölgyek és a Vénuszos lányok a Miskolci Balett előadására voltak hivatalosak, ám néhány perccel a műsor elindulása után "felcsendült" az Amíg élek én! - című sláger Czelláth Panna előadásában, mígnem 80-100 drukker nagy rössel megérkezett, két oldalról, sállal, füstbombákkal és egyéb eszközökkel felszerelve.

Miskolc - Hétfőn délután a DVTK focistái, kosaras hölgyek és a Vénuszos lányok a Miskolci Balett előadására voltak hivatalosak, ám néhány perccel a műsor elindulása után "felcsendült" az Amíg élek én! - című sláger Czelláth Panna előadásában, mígnem 80-100 drukker nagy rössel megérkezett, két oldalról, sállal, füstbombákkal és egyéb eszközökkel felszerelve.Volt nagy meglepetés a nézőtéren, zengtek a szokásos nóták, miközben feltűnt több ismert, neves DVTK-szurkolói is... A "90 perces balett" így hamar véget ért, jól láthatóan, egyesek megkönnyebbültek...

A meglepetés lényege az volt, hogy a szurkolók minél jobban kimutassák, mennyire szeretik a piros-fehér színekben sportolókat.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában