Helyi közélet

2013.10.30. 17:21

Jobbik: vidéki csendőrséget

Miskolc - „Pár ezer forintért ismét kioltottak egy magyar életet!” – írta közleményében Pasztorniczky István, a Jobbik megyei önkormányzati képviselője.

Miskolc - „Pár ezer forintért ismét kioltottak egy magyar életet!” – írta közleményében Pasztorniczky István, a Jobbik megyei önkormányzati képviselője.„Ezúttal Felsőregmecen vert agyon egy 68 éves idős asszonyt egy 34 éves rablógyilkos - akit a rendőrség példás gyorsasággal elfogott. Felsőregmec egyike választókerületünk azon településeinek, ahol a népesség száma nő. Sajnálatos módon az az eltérő kultúrájú réteg szaporodik, amely nem tudósokat, nem szakmunkásokat, de még csak nem is szorgalmas családfenntartókat, hanem rablógyilkosokat "ad" nemzetünknek. Ezek a haramiák folytatják nemzetünk pusztítását...Mikor látja be a Fidesz-többségű Parlament és vezére, hogy csak a halálbüntetés visszaállítása, a bűntől elrettentő önfenntartó börtönök, a vidéki csendőrség felállítása állíthatja meg a folytatódó népirtást...” – fogalmazott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában