Helyi közélet

2013.10.29. 12:22

Jobbik: miért nem jó a miskolci lift?

Miskolc - „Miskolci vállalkozás helyben gyártott liftjei helyett egy multinacionális cég kínai felvonóit szereltetné be a miskolci városvezetés a Diósgyőri várba mondván, ez szolgálja Miskolc érdekeit” – mondta keddi sajtótájékoztatóján Jakab Péter jobbikos önkormányzati képviselő.

Miskolc - „Miskolci vállalkozás helyben gyártott liftjei helyett egy multinacionális cég kínai felvonóit szereltetné be a miskolci városvezetés a Diósgyőri várba mondván, ez szolgálja Miskolc érdekeit” – mondta keddi sajtótájékoztatóján Jakab Péter jobbikos önkormányzati képviselő. Hozzátette: úgy tűnik, várrekonstrukció sem múlhat el mutyi nélkül. A nagy múltú miskolci felvonógyártó és karbantartó cég egy Kriza Ákos által írt levél tanúsága szerint azért nem részesülhet a várrekonstrukció munkálataiból, mert a beruházás egri tervezője a multinacionális vállalatot támogatja a miskolciak árban és minőségben is versenyképes ajánlatával szemben – fogalmazott.

„Amikor Miskolc polgármestere nemet mond egy miskolci vállalkozásra, valójában a miskolci munkahelyteremtésre mond nemet”, hangsúlyozta Jakab Péter.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában