Helyi közélet

2013.10.07. 17:25

Jobbik: miért budapesti cég kap miskolci munkát?

Miskolc - „Ismét Budapestet gazdagítja Miskolc?” – ezt a kérdést tette fel hétfői sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán, a Jobbik önkormányzati képviselője azok után, hogy sajtóhírek szerint a diósgyőri stadionrekonstrukció kivitelezői munkálatait ismét fővárosiak kaphatják meg.

Miskolc - „Ismét Budapestet gazdagítja Miskolc?” – ezt a kérdést tette fel hétfői sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán, a Jobbik önkormányzati képviselője azok után, hogy sajtóhírek szerint a diósgyőri stadionrekonstrukció kivitelezői munkálatait ismét fővárosiak kaphatják meg.Tekintettel arra, hogy a projekt 1 milliárdos önrészét Miskolcnak kell biztosítania, ismét elmondható, hogy a miskolci adófizetők ezúttal is a főváros gyarapodását kénytelenek szolgálni, köszönhetően a Fidesznek – fogalmazott Pakusza Zoltán. A politikus ezek után magyarázatot vár Kriza Ákos polgármestertől arra a kérdésre: miért van az, hogy a Fidesz választási ígéretével ellentétben a miskolci beruházások javát nem miskolci cégek kapják meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában