Helyi közélet

2013.10.14. 13:03

Fotók: A Sissy étterem nyerte a cégek focirangadóját

2013. október 12-én 10 borsodi cég csapott össze a Miskolci Egyetem Körcsarnokában. Az Inform Média csapata sajnos nem jutott tovább a B csoportból.

2013. október 12-én 10 borsodi cég csapott össze a Miskolci Egyetem Körcsarnokában. Az Inform Média csapata sajnos nem jutott tovább a B csoportból. A Sissy étterem menetelése bravúros volt, szinte 100%-os teljesítményt nyújtottak az egész tornán. Bár tegyük hozzá, az Inform Médiának pont sikerült nyerni ellenük. A 10 csapat először két csoportra bontva játszott körmérkőzéseket. A csoportokból a Dr. Pepper, a Bosch E&B., a Bosch P.T. és a Sissy Étterem jutott tovább. A döntőbe pedig a Bosch E&B. S. és a Sissy Étterem kvalifikálta magát, melyet utóbbi nyert meg 2-1-re, ezzel bezsebelve a trófeát és az értékes nyereményeket. A bajnokságról a Borsod Online folyamatosan, élőben tudósított. A részletes eredményeket IDE kattintva érheti el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában