Helyi közélet

2013.10.22. 08:24

Forgalomkorlátozások a Barátság Maraton idején Miskolcon

Miskolc - A Miskolci Barátság Maraton utcai futóversenyt október 27-én, vasárnap rendezik meg a borsodi megyeszékhelyen.

Miskolc - A Miskolci Barátság Maraton utcai futóversenyt október 27-én, vasárnap rendezik meg a borsodi megyeszékhelyen.Miután Miskolc MJV Önkormányzata felkarolta a rendezvényt, a Marathon Club SE és a Miskolc Egészséges Ifjúságáért Alapítvány – egy régi elképzelést megvalósítva – a belvárosban hívja életre a minden eddiginél nagyobb érdeklődéssel kísért eseményt.

Az 5,27 km-es körpálya a következő útvonalon halad: Görgey Artúr út (rajt) - Corvin út - Uitz Béla út - Rákóczi út - Petőfi út - Dajka Gábor út- Széchenyi út - Déryné utca - Palóczi utca - Horváth Lajos út - Szentpáli utca - Corvin út - Dankó Pista út - Király úti járda - Budai József út - Görgey Artúr út (cél). A pálya térképe megtekinthető a http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=2349252We ll és a további részleteket is tartalmazó www.hegyimaraton.hu internetes oldalon.

A verseny napján, a fenti utakon, 8.30-16 óra között részleges, vagy teljes útlezárásokra, forgalomelterelésre, forgalomlassításra kell számítani.

A kiváló együttműködést tanúsító partnerek (Miskolc MJV Önkormányzata, Miskolc Városi Rendőrkapitányság, Miskolci Önkormányzati Rendészet, MVK Zrt., Városgazda Kft.) munkatársai és a rendezők ezt követően feloldják a teljes és részleges útlezárásokat, forgalomkorlátozásokat!

Az útvonalakon érintett lakosságtól és az autósoktól ezúttal is elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért –fogalmazott Katona Ferenc önkormányzati képviselő, a Szervező Bizottság elnöke. – A rendezők, közreműködők példás összefogása mellett a lakosság megértésére, türelmére is nélkülözhetetlen szükség van, ahhoz, hogy egy sikeres rendezvénnyel öregbíthessük tovább Miskolc jó hírét és bekapcsolódjunk a nagy hazai utcai futóversenyek körforgásába!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában