Helyi közélet

2013.09.14. 17:27

Zöld Nap: az esőben is

Miskolc - Szerencs, Pécs, Veszprém és Szombathely után szombaton Miskolc cserkészei várták – itt a Szent István térre – a fiatalokat és a családokat, hogy játékos ismeretterjesztő programokon keresztül adhassák át természet- és környezetvédelmi praktikáikat.

Miskolc - Szerencs, Pécs, Veszprém és Szombathely után szombaton Miskolc cserkészei várták – itt a Szent István térre – a fiatalokat és a családokat, hogy játékos ismeretterjesztő programokon keresztül adhassák át természet- és környezetvédelmi praktikáikat.A Zöld Cserkésznap(ok) programsorozat keretében hasonló rendezvény helyszíne lesz Kecskemét, Szeged és Székesfehérvár az elkövetkezendő szombatokon. A cél közös: a természetszerető életmód népszerűsítése és elmélyítése. Az érdeklődő jelentkezőket megannyi különleges, minden korosztály számára izgalmas feladat várta, a helyes válaszokkal pontokat gyűjthettek, s a legjobbak csoportos, családi, illetve egyéni díjakban részesültek. A tombola főnyereménye, mint minden egyes helyszínen, egy minőségi kerékpár volt. De senki nem távozott „üres kézzel”, ha mással nem: számos ötlettel, energiaspórolási tippel mindenki gazdagodott.

A programsorozat az Új Széchenyi Terv keretein belül, az Európai Unió támogatásával valósul meg.

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában