Helyi közélet

2013.09.19. 18:40

Újra van víz a miskolci tejgyár üzemeiben

Miskolc - „A mai napon megkezdődtek a tárgyalások a piaci szereplők és Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata között a helyi tejipar működőképességének visszaállítása érdekében” – írta csütörtöki közleményében az önkormányzat.

Miskolc - „A mai napon megkezdődtek a tárgyalások a piaci szereplők és Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata között a helyi tejipar működőképességének visszaállítása érdekében” – írta csütörtöki közleményében az önkormányzat.Dr. Kriza Ákos polgármester és az érintett felek megállapodtak abban, hogy elsődleges cél a tejipari vállalatnál dolgozó mintegy száz fő foglalkoztatott munkahelyének megmentése, illetve az üzem termelésének újraindítása. A polgármesteri hivatal megkezdte az üzleti koncepció kidolgozását annak érdekében, hogy önkormányzati gazdasági részvétellel, tehát állami szerepvállalással megakadályozzák a tejipar végleges tönkretételét. Egyetértés van abban, hogy Miskolc városa nem engedheti meg, hogy az évtizedes múlttal rendelkező tejipar megsemmisüljön,...Ennek a tárgyalásnak köszönhetően, a mai napon a MIVÍZ Kft. a bérüzem működéséhez szükséges ivóvíz-szolgáltatást visszaállította a miskolci tejiparnál” – áll a sajtóközleményben.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában