Helyi közélet

2013.09.26. 19:24

Tolvaj és az orgazdája

Miskolc, Tiszaújváros - Vádemelési javaslat egy tolvajjal egy és egy orgazdával szemben.

Miskolc, Tiszaújváros - Vádemelési javaslat egy tolvajjal egy és egy orgazdával szemben.Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság a 49 éves K. Máriával szemben. A nyomozás adatai szerint a nő 2013. március 28-án Tiszapalkonyán a helyi sértett pénztárcájából nagyobb összeget lopott el. Az asszony ezt követően a zsákmányt megosztotta a 29 éves B. Bélával, aki tudott a pénz bűnös eredetéről, ennek ellenére ékszereket és mobiltelefont vásároltak maguknak.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság a beszerzett bizonyítékok alapján a 29 éves férfival szemben orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A rendőrség a lopás és orgazdaság vétség megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal 2013. szeptember 24-én megküldte a Tiszaújvárosi Járási Ügyészségnek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában