Helyi közélet

2013.09.13. 07:56

Prostitúcióra kényszerített fiatal nőket egy miskolci pár - Videó!

Miskolc - A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kerítés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást - őrizetbe vételük mellett - M Sándor 31 éves, valamint Cs. Boglárka 25 éves miskolci lakosok ellen.

Miskolc - A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kerítés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást - őrizetbe vételük mellett - M Sándor 31 éves, valamint Cs. Boglárka 25 éves miskolci lakosok ellen.A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2013 augusztusától kezdődően Magyarországról szervezték és irányították fiatal nők Strassburgba szállítását. A nőket azért utaztatták ki, hogy pénzért szexuális tevékenységet végezzenek.

A gyakran lelkileg kínzott és bántalmazott nők által keresett pénzt "futtatóik" elvették, a bevételből magyarországi luxus életvitelüket fedezték.

A nyomozás során információ merült fel, hogy a gyanúsítottak nagy teljesítményű járművekkel rendelkeznek, amelyekkel az intézkedést meghiúsítanák. A kiemelkedően gyors rendőri reagálás érdekében a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda a Terrorelhárítási Központ speciálisan kiképzett egységeinek közreműködését kérte.

A két szervezet munkatársai 2013. szeptember 10-én Miskolcon több embert elfogtak, közülük M. Sándort és Cs. Boglárkát a Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozói őrizetbe vették.

A gyanúsítottakkal szemben a további eljárást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda folytatja le, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában