Helyi közélet

2013.09.14. 13:47

Életet mentettek a rendőrök Miskolcon

Miskolc - Behatoltak a lakásba és elsősegélyben részesítették, majd mentőt hívtak az eszméletlen állapotban, földön fekvő idős emberhez.

Miskolc - Behatoltak a lakásba és elsősegélyben részesítették, majd mentőt hívtak az eszméletlen állapotban, földön fekvő idős emberhez.A Miskolci Rendőrkapitányság Járőrszolgálati Alosztály munkatársai 2013. szeptember 13-án este fél nyolckor lakossági bejelentés alapján mentek ki intézkedni a borsodi megyeszékhely egyik belvárosi társasházi lakásához.

Az érintett ingatlan szomszédja azért tett bejelentést a rendőrségre, mert mint közölte minden nap szokott a mellette lakó 79 éves férfinak újságot vinni, azonban az ma sem nyitott ajtót és a tegnapi nap folyamán a bejárati ajtóhoz beszúrt újságot is érintetlenül hagyta.

Mivel az idős férfi napok óta nem adott életjelet magáról és feltehető volt, hogy magatehetetlen állapotban van a kiértesített a rendőrjárőrök az ajtót benyomva behatoltak a lakásba. Az eszméletlen állapotban, földön fekve talált idős embert elsősegélyben részesítették, majd mentőt hívtak hozzá, megmentve ezzel annak életét.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában