Helyi közélet

2013.09.11. 16:45

10. Jameson CineFest - A nyarakat itt töltötte Lecsó

Miskolc - Szombaton este 8 órától a Szent István téri színpadon lép fel a 10. CineFest Filmfesztivál keretein belül az idén 30. születésnapját ünneplő legendás zenekar, a Pál Utcai Fiúk.

Miskolc - Szombaton este 8 órától a Szent István téri színpadon lép fel a 10. CineFest Filmfesztivál keretein belül az idén 30. születésnapját ünneplő legendás zenekar, a Pál Utcai Fiúk.- A rokonságom jó része Kazincbarcikán és Miskolcon lakik, így a nyarakat itt töltöttem gyerekkoromban, innen elég sok szép emlék megmaradt - nyilatkozta az Észak-Magyarországnak Leskovics Gábor, a zenekar frontembere. - Például ahogy Barcikán a Pince soron a Nagyapám odaadja a gyeplőt, hogy vezessem én a lovas kocsit... Azóta meg a számtalan koncert az, ami talán Miskolcot jelenti.

A CineFestről Lecsó elmondta, hogy igazándiból nem sokat tud róla, "mindössze" annyit, amit az interneten talált, de mivel elég nagy film őrültnek tartja magát, örül hogy ilyen eseményen játszhatnak.

- Filmnézésre biztos nem lesz idő, de sok ismerős van a filmes szakmában, ezért remélem találkozom majd párral közülük - tette hozzá.

Lecsó hozzátette, hogy a koncert után mindig van egy kis levezetés, így egy-két órát biztos maradnak, de aztán irány haza, mert nekik vasárnap is munka van.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában