Helyi közélet

2013.08.17. 14:19

Szatyorból lett fegyver

Miskolc - Megdobta a jegyellenőrt a sértődött utas.

Miskolc - Megdobta a jegyellenőrt a sértődött utas.A rendelkezésre álló adatok szerint 2013. augusztus 16-án este a miskolci Szent Anna téri megállóban a helyi közlekedési vállalat munkatársa a villamosról leszállított egy erősen ittas állapotban lévő férfit. A személy ezt követően átsétált az ellenkező oldali megállóba, majd az ellenőr felé visszaindulva, mintegy tíz méterről - a többek között pálinkás üveget, dobozos sört és energia italt tartalmazó - nylon szatyrát a revizornak dobta, eltalálva annak jobb bokáját. A sértett az eset során nyolc napon belül gyógyuló, könnyebb sérülést szenvedett.

A helyszínre kiérkező járőrök az elkövetőt elfogták, majd a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították. A közlekedési dolgozóra támadó 63 éves miskolci V. Józseffel szemben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában