Helyi közélet

2013.08.16. 10:41

Családi- és turistajegy akció az augusztus 20-ai hosszú hétvégén

Miskolc - Aki augusztus 17-én váltja meg 3 napos turista jegyét, az egy nap utazást ajándékba kap.

Miskolc - Aki augusztus 17-én váltja meg 3 napos turista jegyét, az egy nap utazást ajándékba kap.A Miskolc Városi Közlekedési Zrt. augusztus 17. és 20. között meghosszabbítja a 3 napos turistajegy érvényességét, így azok, akik 17-én váltják meg a turistajegyet egy nappal tovább érvényes jegyet kapnak változatlan ár mellett és augusztus 20-án éjfélig utazhatnak vele.

Családi jegy a hosszú hétvégén

A hétvégi családi jegy – a megjelölt hétvégén – szombat 0 órától vasárnap 24 óráig érvényes az MVK Zrt. menetrend szerinti járatain korlátlan számú utazásra a város közigazgatási határán belül (vagyis Felsőzsolcára már nem jogosít utazásra). Egy hétvégi családi jegy igénybevételére – annak érvényességi ideje alatt – összesen egy vagy két felnőtt és legfeljebb három, tizennégy éven aluli gyermek jogosult. A hat éven felüli gyermek esetén utazáskor az érvényes magyar diákigazolványt is fel kell mutatni.

A hétvégi családi jegyet most nem csak az utazási feltétel szerint meghatározott szombat-vasárnapi napra, hanem a hétfői-keddi napra is meg lehet vásárolni. Vagyis akik a teljes, négy napos hosszú hétvégén ezzel a jegytípussal kívánnak utazni, azok szombat és vasárnap mellett a hétfői és keddi napra is válthatnak majd hétvégi családi jegyet.

Bérletpénztári információk

A hosszú hétvégén (augusztus 17-20. között) négy bérletpénztárunk tart nyitva az alábbiak szerint, illetve szombaton az Avas bérletpénztár is kinyit:

  • a Búza téri (6.00-19.00),
  • a Tiszai pályaudvaron lévő (szombaton és hétfőn 6.00-19.00, vasárnap és kedden 6.00-20.00)
  • a Felső-Majláthon lévő (7.00-14.00)
  • az Újgyőri főtéren lévő (7.00-14.00)
  • 17-én, szombaton az Avas bérletpénztárt is kinyit, amely aznap 6.30-15.00 között áll az utazóközönség rendelkezésére.
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában