Helyi közélet

2013.08.13. 19:21

„A kormány segít a fiataloknak”

Miskolc - A miskolci Green 2001 Kft. telephelyén tartott kedd délelőtt sajtótájékoztatót Csöbör Katalin országgyűlési képviselő.

Miskolc - A miskolci Green 2001 Kft. telephelyén tartott kedd délelőtt sajtótájékoztatót Csöbör Katalin országgyűlési képviselő.Nem véletlenül választotta ezt a helyszínt, hiszen ez az az egyik cég, mely élt a kormány idén indított munkahelyvédelmi akciójával. Ennek célja, hogy a 25 év alatti, pályakezdő fiatalok munkát találjanak és dolgozhassanak. A Green 2001 5 pályakezdőt alkalmaz: egy géplakatost, egy villanyszerelőt, egy építészmérnököt, egy kőművest és egy technikust.

Csöbör Katalin hangsúlyozta: a program különösen nagy segítség Miskolc és az észak-magyarországi régió számára. Országos szinten több mint 200 ezer fiatal jutott munkához ennek köszönhetően, de a munkáltatók továbbra is jelentkezhetnek a programba. A kormány ezenkívül egyéb kedvezményekkel és programokkal segíti a fiatalok munkába állását, tette hozzá a képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában