Helyi közélet

2013.07.02. 16:32

Újabb áramtolvajok állhatnak bíróság elé Miskolcon

Miskolc - Különféle módon, illegálisan vételezték a villamos energiát.

Miskolc - Különféle módon, illegálisan vételezték a villamos energiát.A Miskolci Rendőrkapitányság Sajóbábonyi Rendőrőrse 2013. április végén az áramszolgáltató bejelentése nyomán indított büntetőeljárást, mert egy helyi családi házban a mérőóra megkerülésével vételeztek szabálytalanul áramot.

A Miskolci Rendőrkapitányság Vasgyári Rendőrse hasonló ügyben indított büntetőeljárást 2013. május elején, mert a borsodi megyeszékhely Győri kapui városrészében egy társasházi ingatlanban csatlakoztak rá önkényesen az elektromos hálózatra.

A szolgáltató képviselőjének nyilatkozata szerint az említett ügyekben egyenként csaknem százezer forintnyi kárt okoztak az illegális vételezéssel az áramtolvajok.

A Miskolci Rendőrkapitányság illetékes szervezeti egységei a napokban – a 32 éves sajóbábonyi O. Józseffel, valamint a 29 éves miskolci K. Mónikával szemben - a kisebb értékre elkövetett lopás vétsége miatt folytatott büntetőeljárás nyomozati szakaszát lezárták és az iratokat vádemelési javaslattal küldték meg a Miskolci Járási Ügyészségnek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában