Helyi közélet

2013.07.18. 18:21

„Kullancsos” közlemény: kivizsgálás folyamatban

Budapest, Miskolc - A miskolci MÁV Rendelőintézetben történt kullancs-üggyel kapcsolatban közleményt adott ki a Vasútegészségügyi NKK Kft. Leszögezik: megkezdték az eset kivizsgálását.

Budapest, Miskolc - A miskolci MÁV Rendelőintézetben történt kullancs-üggyel kapcsolatban közleményt adott ki a Vasútegészségügyi NKK Kft. Leszögezik: megkezdték az eset kivizsgálását.Előzetes tájékoztatásként közlik: amikor a két hölgy a kisgyermekkel (hónaljában a kullanccsal) megérkezett, megfelelő eszközzel rendelkező és a szakmában kompetens rendelés már nem működött az épületben. A recepciós szakszerűen irányította az illetékes sürgősségi ellátóhelyre őket. „A helyi ellátást követelő hozzátartozóknak a helyszínen ajánlott fel végül ellátást, azonban a rendelést az átépítés alatt álló épületben nem találták meg. A recepcióra visszatérő hozzátartozók ingerültek voltak, mentőt követeltek, a mentő hívásának azonban nem álltak fenn a feltételei. Sértő módon, trágár szavakat használva beszéltek a rendelő személyzetével, amit többen is megerősítették. Viselkedésük szükségessé tette a helyszínen tartózkodó biztonsági őr fellépését, aki sajnos (...) türelmét vesztette, és visszaszólt, illetve kérte a távozásukat.” A biztonsági őr külső szerződéses partner alkalmazottja, a közbelépés körülményeit közösen tisztázzák a céggel, s ha kell, megteszik a megfelelő lépéseket.

Állítják: a megjelentekkel ellentétben a betegjogi képviselő elérhetőségét megadták. Az esetet követő első munkanapon az orvosigazgató a panaszost meghallgatta, a végleges eredményről tájékoztatni fogják.

ÉM-SzK


Miskolc - Egy székesfehérvári nő a Facebook-on tette közzé minapi esetét. tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában