Helyi közélet

2013.07.11. 15:00

Festői környezetben az ózdi strand

Ózd - Több évtizedes vágya vált valóra az ózdiaknak 1982. június 25-én amikor kitárta kapuját a Városi Strandfürdő ami különösen szép,természeti környezetben épült meg. Ez a strand már vízforgatásos rendszerű tisztítóberendezéssel lett ellátva,ami egyedüli volt akkor ezen a "földrészen".Nem véletlen tehát,hogy a vize ivóvíztisztaságú volt és maradt.

Ózd - Több évtizedes vágya vált valóra az ózdiaknak 1982. június 25-én amikor kitárta kapuját a Városi Strandfürdő ami különösen szép,természeti környezetben épült meg. Ez a strand már vízforgatásos rendszerű tisztítóberendezéssel lett ellátva,ami egyedüli volt akkor ezen a "földrészen".Nem véletlen tehát,hogy a vize ivóvíztisztaságú volt és maradt.A létesítmény 1989-ben egy kempinggel is kibővült nagy területen. 2007-ben a kicsi gyerekek részére átadásra került egy pancsoló,amit a szülők már nagyon vártak. Természetesen ennek a vize a legmelegebb 30-32 Celsius fok.

Az utóbbi években már több esetben felvetődött a nagymedence téliesítése,de erre még várni kell. Ami most van arra viszont nem kell várni ezért örüljünk a nyári lubickolás kiváló lehetőségének.

-Kerékgyártó Mihály-

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában