Helyi közélet

2013.07.20. 18:47

"Ez az út haza vezet..." - Ünnepség a zöld határon

Ózd-Susa - Ózd város önkormányzatának képviselője Tartó Lajos és a Rimaszécsi (Szlovákia) Polgári és Vállalkozási Szövetség Polgári Társulása a Rimaszécs-Susas erdei út átadásának 5. évfordulója alkalmából ünnepséget szervezett 2013. július 20-án szombaton a zöld határon lévő emlékfánál.

Ózd-Susa - Ózd város önkormányzatának képviselője Tartó Lajos és a Rimaszécsi (Szlovákia) Polgári és Vállalkozási Szövetség Polgári Társulása a Rimaszécs-Susas erdei út átadásának 5. évfordulója alkalmából ünnepséget szervezett 2013. július 20-án szombaton a zöld határon lévő emlékfánál. Ezen a következő felirat olvasható: "Ez az út haza vezet simitnak falevelek. ( Anyám meg apám kezén épp ilyen az erezet.) Batta Gy."

Az ünnepi beszédek, szavalatok, énekkari énekek,díszlövések után a koszorúk elhelyezésére került sor. Ezt követően ,Susa Tompa Mihály Szabadidő Központjában szeretetvendégség keretében kötetlen beszélgetéssel ért véget az ünnepség.

- Kerékgyártó Mihály -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában