Helyi közélet

2013.07.11. 11:35

Erősebb volt a telefonfülke ajtajánál Ároktőnél

Tiszaújváros - Gyorsított eljárásban felelhetett tettéért a garázda.

Tiszaújváros - Gyorsított eljárásban felelhetett tettéért a garázda.A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság lakossági bejelentés alapján, ismeretlen tettessel szemben rendelt el nyomozást garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt, mert 2013. június 17-én az éjszakai órákban Ároktő főútján, a település határában található telefonfülke ajtajának üvegét betörték, majd a fülke mellett található buszmegállót összekenték vérrel.

A Mezőcsáti Rendőrőrs helyszínre kiérkező és elsődlegesen intézkedő járőrei, valamint nyomozója a buszmegálló előtti aszfalton vércseppeket fedeztek fel, melyen végighaladva egy köztéri padhoz jutottak. A pihenőhelyen megtalálták a frissen megsebesült 22 éves B. Barnabás mezőcsáti lakost, aki későbbi, gyanúsítotti kihallgatása során beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Mezőcsáti Rendőrőrse a napokban a garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és a Tiszaújvárosi Járási Ügyészségen kezdeményezte a terhelt gyorsított eljárással, bíróság elé állítás keretében történő felelősségre vonását.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában